OPIS TERBUKA SEMPERNA AIDILFITRI

by - Wednesday, August 28, 2013

Hari ini walaupun ramai yang dok beratur kat depan ATM pakat-pakat dok cucuk lubang leper,kat opis buat open office semperna aidilfitri.

Dan memandangkan hari nih gaji, maka jenuh lah nak tunggu para "VIP" datang makan free.

Majlis yang sepatutnya dimulakan pada jam 2 petang tertunda hampir 30 minit kerana menantikan jemputan terhormat masuk.

Mentang-mentang lah semua poket tebal kan...buat tak heran ja majlis makan free nih.

Kepada penganjur majlis kat opis...lain kali buat majlis tengah bulan kompem tak perlu nak tunggu,sbelun jemput depa dah sampai agaknya kan...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998