KALAU INI DINAMAKAN MODEL...

by - Thursday, August 29, 2013

 Selalunya kalau dinamakan model, pada fikiran waras kita ialah bagi perempuan dah tentu cun,body mantop atau wajah yang unik,erotik dan sebagainya.
Bukan tak ada yang berisi jadi model ada...tapi lumrah lah kan kalau sebut model je pasti yang tuh first impression kita

Untuk model lelaki sama ada hensem,macho,badan ketul-ketul ada 6 pack atau pun yang kurus dan unik
atau mungkin juga muka lawak..

Atau ada jugak model-model yang digunakan berdasarkan populariti masing masing dalam bidang-bidang yang depa ceburi...

Tapi kalau jenis model yang macam nih...



























MUKA DAN GAYA 
BOLEH DIKATAKAN UNIK DAN EXOTIC...
TAPI YANG SERABUT KAT CELAH TUH
BOLEH BAGI MUNTAH DARAH 
KALAU BUAT CATWALK ATAU KELUAR DALAM IKLAN KAT TV



You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998