MURAL KUCING ...JOM CARI

by - Monday, August 26, 2013

Aku jumpa nih dalam timbunan paper lama semalam masa lepak kat homestay di Baling. kalau tak silap berita nih keluar dalam Sinar Harian bulan Julai hari tuh.

So masa kat Baling semalam data network tak berapa nak ada susah nak google cari.
Hari nih bila dah settle semua kerja apa lagi google lah cari kat mana lokasi...tapi tak jumpa plak lagi.

Kalau mural-mural yang sebelum nih ada jugak maps kat mana letaknya lokai mural tersebut, tapi yang kucing nih tak jumpa lagi maybe belum ada yang rajin untuk buat location.

Tapi yang mana mural yang ada location pun tak abis lagi aku dengan sifu aku cari hari tuh

Maybe kena buat roadtrip sekali lagi nih, bukan kata sehari paling kurang pun dua hari keluar dari pagi sampai malam untuk cover semua nih.

Lagi pun nikon dah lama terperap dan lama jugak tak melakukan senaman kaki pusing Georgetown...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998