ALLHAMDULLILAH...5.35USD DARI YLLIX

by - Saturday, August 17, 2013

Aku dapat payment dari YLLIX lagi!! Walaupun tak le sebanyak mana pun cuma 5.35 USD je  tapi untuk beloq aku yang tak seberapa nih dapat payment dari iklan yang aku tempek kita satu percapaian yang terbaik untuk aku sendiri.


Ini merupakan payment aku yang ke dua dari Yllix. Pembayaran ini dibuat ke paypal account.

Seronok-ronok la pulak aku rasa sambil terbayang kalau lah traffic ke blog aku sama macam air sungai yang mengalir deras paling tidak pun macam traffic kat blog Mazidul tuh...pergh lumayan aku.

Tapi hakikatnya traffic kat blog aku nh tak selalu dan sederas apa yang aku mimpi kan nih.

Walau bagaimana pun aku bersyukur dapat jugak payment dari tak de langsung kan.
5 USD kalau ditukar ke RM pun dekat belas ringgit jugak le hehehehe.

So kalau sesapa yang ada blog yang semacam aku nih, kalau tempek iklan Yllix nih pun tak rugi walaupun lambat tapi dapat jugak biaq pun tak banyak.

Bukan susuah nak join pun. macam biasa pergi kat YLLIX isi kan butiran yang diperlukan, pilih size iklan ,copy code dan paste kat blog. Lepas tuh kita cuma harap orang terjah la blog kita hehehehe, tapi kena lah update posting tuh sama kan.

Pastikan anda mempunyai paypal account untuk memudahkan urusan pembayaran.
Oh ya payment Yllix nih auto tanpa perlu kita cash out sebab pada setting kita diminta untuk memilih daily atau weekly payment. Dan jumlah auto cash out pun kita yang decide bermula dengan 1 USD.

Kalau nak cerita banyak pun aku bukannya reti sangat...apa kata hangpa pi terjah je kat YLLIX


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998