ALAHAI....BORINGNYA

by - Monday, August 12, 2013

Salam geng...


Amacam dengan raya semua minggu lepas? Walaupun ramai yang dah mula masuk ke opis hari ini tapi pasti mood raya tuh masih ada.

Open House saja lah start minggu nih kan. Ye lah nak buat time-time awal raya hari tuh ramai yang balik kampung.

So sekarang tiba masa buat open house lah kut bila dah balik ke rumah memasing.Boleh jemput kengakawan kat opis jemput jiran dan sedar terdekat.

Lagi pun sekolah still cuti lagi kan..

Aku pun still dalam mood raya agaknya, bila malas tahap maksimum nak buat kerja.

Tapi nak buat macamana bukan tak mau buat kerja tapi MEMANG TAK DAK KERJA nak buat hari ni.

So lepas aku merepek barang satu entri kat sini, maybe sat lagi boleh la pi jalan-jalan kedai motor ushar tayar sebijik kut...

Raya aku tahun nih memang paling sempoi  punya...dalam sejarah aku tak pernah pun aku buat maam nih tau.




You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998