Dekat sebulan tak update?

by - Monday, July 01, 2013

Sedar atau tak dah dekat sebulan aku tak update belog nih.
Bukan tak online tapi tak dak idea tak dak bahan nak mengarut.
Nak story pasal politik, pru dah lepas. Yang menang dah tubuh kerajaan, dah jadi menteri dah kadi exco.
Nak cerita pasal jerebu dah pun clean and clear.
Tadi pun hujan lebat, awan pun cerah baq hang...
Cuma tak lama lagi dah nak sambut posa. Dan aku pasti tak lama lagi penuh gambar dan entri semua pasal pasar ramadhan, status update makan apa bukak posa kat mana bukak posa dan bermacam cerita lagi.
Tapi yang bestnya kat hypermarket-hypermarkey semua dah pun buat decoration raya.
Cuma tahun nih aku dah nampak kemeriahan shopping waktu malam dah kurang, bila kat Uptown Perda tak ramai yang dibenarkan meniaga.
Kalau tidak time-time camni semua dah pakat dok amik tapak nak berniaga..
Mungkin kut pasala arahan MPSP hari tuh.
Gerai-gerai makan kat sebelah Petronas pun dah kena roboh.
Entah lah maybe awal lagi kut judgement aku nih...
Apa pun kita tunggu tengok lah nanti
Peace yo

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998