DAPAT JUGA WALAUPUN SEKEPING

by - Wednesday, July 31, 2013

Dizaman yang serba maju dan canggih nih dengan segala macam media sosail yang ada baik untuk pc atau pun smartphone, danyang paling cikai sekali pun guna sms, dimana semua berada dihujung jari saja.

Nak beri ucapan segala macam bentuk ucapan atau gambar memang mudah sangat.

Malah tahun ini pun aku tak expect nak terima sekeping pun kad ucapan raya, walaupun aku hampir pasti akan terima segala macam bentuk ucapan sama ada difacebook,twitter,whatsapps,line,wechat dan yang lelain lagi.

Tapi tadi bila masuk opis, tengok atas meja ada sekeping kad raya...
Dari pada tak ada langsung, at least ada juga la sekeping buat penghias meja sampai ke hujung syawal nanti...



~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998