DAH PUN 9 RAMADHAN...aku still tak jumpa

by - Thursday, July 18, 2013

Dah nak masuk ke 10 Ramadhan pun. Pejam celik, pejam celik kejap saja masa berlalu.

Baru rasa macam semalam pakcik duduk atas kerusi besar buat pengumuman.

Bila dah 9 nak masuk ke 10 ni, pasti ada bermacam yang berlaku kan.


Mana taknya belum pun mula berpuasa esoknya,hari ini dah ada yang cedera kena mercun.Dua tiga hari lepas tuh ada juga lagi yang kena, tapi kali ini BAPA ANAK yang main.Dan yang menyayat hati mungkin kejadian kemalang di highway dan pelajar mati tersepit pada lift.

Kalau kat facebook jangan ceritalah, dari kejap lagi pukul 3 sampai lah lepas waktu berbuka, bermacam judah yang depa akan update,itu belum diambil kira yang diupload dari instagram dan kemudiannya dishake ke facebbok serta twitter.

Tapi dalam kita berseronok dengan itu semua, rasanya aku tak nampak lagi satu pun status update pada newsfeed aku, you orang punya kau tak pasti lah kan.

Serius dah dekat nak masuk hari yang ke 10, aku belum nampak lagi ada yang update status diakaun-akaun media sosial depa.

AKU BELUM LAGI TEBACA YANG UPDATE PASAL CUACA,YANG BERSYUKUR PASAL CUACA SEKARANG INI. YANG TIDAK TERLALU PANAS DAN TIDAK TERLALU REDUP.
MALAH CUACA PANAS JUGA TIDAK MEMBAHANG SEPERTI SEBELUM INI.

So bila yang AKU dan KITA nak update status bersyukur nih agak-agaknya??

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998