Hujan lebat ribut petir semalam

by - Friday, June 14, 2013

Syukur aku semalam blah awal dari opis. Balik on time dan bernasib baik sampai juga 60 saat sebelum hujan mencurah turun dengan angin bertiup kencang.
Kalau lah balik lewat sikit camna lah agaknya ye.
Sedang kan time aku balik walaupun tak hujan lebat tapi angin kuat tahap maksimum yang membuatkan aku cuma lari 20 ke 30 kmj ja atas jambatan semalam.
Dan nasib baik jugak aku naik motor tak drive kereta...kalau tak habis sekotak rokok dalam kereta atas jambatan semalam...
p/s - gambar tuh tak related pun dengan apa yang jadi semalam

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998