RAYYAN DAN 1M4U

by - Thursday, May 02, 2013


Helmet edisi 1M4U warna putih, yang diberikan percuma...
Nama pun percuma, nama pun di bagi so apa lagi amik je lah...
Helmet X-DOT beb, kalo nak beli kat kedai pun RM60-RM70 hinggit..
Tapi dari segi kualiti aku tak sure sebab aku tak penah pakai lagi model x-dot nih so tak boleh la nak compare

 Model aku Rayyan Haiqal bergaya dengan helmet 1M4U nih...
Size L tapi tengok muat-muat ja kepala dia
Sama ada kepala dia yang dah semakin besaq atau pun helmet nh tak ikut size L standard

Apa pun terima kasih lah kepada sesapa yang bagi nih...

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998