Header Ads

Proposal berjuta-juta tapi...


Tu dia Datuk nih bagi proposal juta-juta kat aku...
Title Datuk, pekerjaan Foreign Operations Manager, tapi eja tak betul, grammar tah apa-apa, agak-agak la kalo nak menipu pun.
Tapi yang bestnya, akan ada RAKYAT MALAYSIA yang tetap akan terperdaya walau disebarkan diceruk mana pun.
Pasti akan ada yang tamak haloba....ingat senang ka duit berjuta-juta nih "KALAU BETUL" nak dapat macam nih...

~mRuSeZ~

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.