Header Ads

FZ AKU DAH ADA KAWAN KAT PARKING AREA

FZ aku ada kawan... Nimota CK9 itu pun hasil "keracunan' fikiran untuk member aku rembat sebijik.
La ada lah kawan kat parking area, walaupun kedua-dua nih nampak macam kembar tapi memang tak seiras pun.

Masa memula CK9 nih melaporkan diri kat parking area tuh, ramai yang ingat dia dok ada dalam kategori Superbike, tapi bila diberi penjelasan barau depa semua tau yang CK9 nih model 150 jugak sama macam FZ.

Mungkin dari segi rupa bentuk nampak macam superbike,dengan tank besaq,tayar besar and body pun nampak besaq kut yang orang terpikiaq macam tuh.

Well semalam dah ride bersama menyeberang jambatan menuju kedai pomen untuk CK9 ini diraba oleh para pomen, maklumlah ower amik terus motor kat kedai sebaik saja rodak cecah tanah tak sempat pomen kedai nak cuba try test dulu...

Apa pun kami masih menanti la ada geng yang kata nak guna MOTARD,tapi sampai sekarang tak nampak mudguard lagi nih


~mRuSeZ~

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.