Semalam aku terjah Hisun

by - Sunday, April 07, 2013

Semalam lepas turun ke penang menjalankan urus niaga MEM besaq dan terpaksa menggunakan segala kepakaran mencari jalan dan lorong-lorong untuk keluaq dari kesesakan akibat bajir kilat semalam aku sempat jugak terjah kat Hisun.

Macam biasa lah kalau pi Hisun tak kan nak mintak menu makanan pulak kan.
MEM tanya buat apa mai sini, terpaksa lah aku explain sedikit sebanyak pasal apa aku terjah kat Hisun tuh.

Memula sampai tuh tunjuk la material yang ada kat Hisun kat MEM, dia tanya macam mana rupanya kalo dah siap.
So Staff tuh tunjuk la ada dua keping gambaq kat dinding untuk model FZ yang depa pernah buat.
Maybe tak berapa clear dengan gambaq tuh kut, MEM kata tak pa nanti kita pikiaq sambil tarik tangan pi kedai makan kat sebelah tuh perkena bihun sup.

Balik umah aku bukak laptop, search page Hisun tunjuk lagi sekali gambaq tuh dengan satu posting dari blog, rasanya geng FZ dari central yang sanggup ride ke Hisun just untuk buat seat.

Bila dia tengok gambaq kat blog kat facebook baru dia clear dengan rupa bentuk selepas siap dan dipasang kat motor.




Bila nak pi buat tuh tanya MEM, nanti lah bukan mahal mana pun dalam RM60 keatas ja.
MEM pilih yang ada kaler merah tertulis R15 tapi yang mana satu aku tak pasti, tapi at least MEM dah bagi line utnuk buat transformasi...

Nak kena racun lagi sikit nih...mana tau dapat tukaq rear set R1 ataupun R6 terus




~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998