Untuk FZ150i aku : Beg Alpinestars

by - Sunday, March 03, 2013


Hensem tak beg Alpinestars untuk digayakan dengan Yamaha FZ aku?
Beg murah ja dengan harga yang berpatutan.
Boleh didapati disemua kedai motor yang berhampiran,kalau nak yang sama dengan boleh juga dapatkan di Uptown Perda,Roadwalk Penang atau Taman Selat dan juga kat penjual-penjual beg nitemarket yang berhampiran dengan hang pa...

Sekarang aku tengah planning nak hilangkan teruna FZ aku dengan;

Half Fairing yang macam nih
Harga dalam lingkungan RM180 keatas mengikut dealer  dan kawasan. Hopefully aku tak perlu order online,sesapa yang tau kat mana boleh dapat area Penang,Mainland,Kulim...tolong tinggal kat komen area.

Aku juga nak cari nih

Condom tank bersama dengan tank cap..

Kemudian baru nak upgrade sport rim,foot rest dan bla bla bla yang lain.

Selain dari helmet facelift full face,jacket,glove,riding boot or maybe others parts.

Tapi yang penting sekali dalam masa terdekat nih aku kena cari rain coat dulu dalam keadaan cuaca tak menentu sekarang nih...


~mRuSeZ~

You May Also Like

1 BeLoQeR

  1. dah jumpa ke half fairing kat area penang or kulim?igt nk beli gak nih

    ReplyDelete

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998