Semalam is my besday

by - Tuesday, March 26, 2013

Semalam is my besday dan seperti biasa pihak PDRM pun sambut hari Polis.
Bermakna semalam ialah last lesen aku valid, haram tak sempat renew lagi nih,so kalau pagi nih aku drive bermakna tanpa valid lesen lah kan.
Agak-agak lah kalau tarikh lahir sama dengan hari Polis, saman ada diskaun tak? Hahahah in my dream

Semalam jugak,aku berjaya cecah 130kmh,satu pencapaian yang menarik untuk aku sendiri

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998