Pasal team atau pasal coach??

by - Friday, March 15, 2013

Team hoki Malaysia dah semakin garang. Dalam tournament Piala Azlan Shah kita bukan lagi team belasahan seperti dulu.


Jadi sama ada Paul Revington memang mempunyai midas touch atau pasukan nih memang mantap tak dapat dipastikan lagi.

Mungkin terlalu awal untuk aku berbangga dengan pencapaian team nih, maybe ada orang yang akan sangkal, tapi ini pendapat aku.

Sebabanya kita boleh jadi Juara Piala Azaln Shah, boleh menang pingat emas sukan Sea tiap tahun tapi kalau Champions Trophy,World Cup dan Olimpik kita tak layak lagi macamana nak bangga kan.

Tapi tak dapat dinafikan dengan pasukan yang macam nih kita akan dapat balik tempat dipersada dunia


~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998