Minggu nih ingat nak terjah Hisun

by - Thursday, March 28, 2013

Aku ingat minggu nih nak terjah kat Hisun Pematang Pauh, bukan nak bikin seat tapi nak pi survey nak pi ushar dulu.

Kalau sesiapa yang tak tau apa itu Hisun, boleh la tanya kat kengkawan yang tau. Dan kalau orang tuh kata dia salah seorang rider tegar pastinya dia tau kat mana letaknay kedai nih.

Lagi pun jangan bikin malu der, orang dari KL pun tau mana kedai nih sampai sanggup ride 1 day trip semata-mata nak bikin seat kat situ.

Jadi bagi yang duduk atau mengaku orang Penang kalau tak tau bikin malu saja!!! hak tuih!


Apa pun kena bawak MEM selaku owner bersama, bagi dia cuci mata dulu sikit kat Hisun, sambil mintak pendapat selain mintak pendapatan sikit untuk meneruskan pembikinan seat dalam sedikit masa lagi...hahahaha

p/s: kalau ada jugak yang tak tau..pi kat SINI link pesbuk Hisun

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998