EDISI RAINCOAT - AKU, UMI DAN FZ

by - Wednesday, March 06, 2013

Semalam bagitau kat UMI, masa beli motor hari tuh kedai cuma bagi Raincoat Rm13.90 ja,yang kualitinya kena hujan komepm basah.

"So?", tanya UMI

Hehehe itulah gunanya zaman IT dan teknologi nih, google la a few raincoat tunjuk kat MEM.

Memula aku tunjuk Raincoat GIVI then Racingboy lepas tuh Alpinestars last sekali aku tunjuk brand Arai


"Berapa harga?", bila tunjuk yang GIVI punya

"Tah,tak tulis pun harga kat sini", kata aku

"Design ok gak,motor merah kena cari yang ada merah gak la", kata MEM lagi

"Tak pa kita browse dulu tengok", jawap aku balik


Lepas tuh aku tunjuk pulak yang brand Alpinestars,
Yang nih pulak Arai
"Kat mana ada jual", tanya UMI

"Awat nak tolong beli ka?", soalan bodoh masuk yang aku berikan

"Dah faham sangat,bukan baru kenal pun" sound UMI sambil berlalu pergi

Hehehe aku tersenyum tersengih sorang-sorang la sambil Hfiy pun ikut sama sengih


~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998