Edisi FZ aku...konsep apa agaknya nak bikin

by - Monday, March 11, 2013

Kalau lah kat Malaysia boleh ride macam nih dengan anak tentu best kan... tapi dalam mimpi lah yang mampu ride kecuali kalau naik pocket bike anak-beranak kat track kan.

Tak pa wat selingan ja gambar tuh... berbalik kepada topik asal ok!!

Sekarang nih tengah tercari-cari apa konsep yang aku nak buat untuk motor FZ aku nih

Konsep naked macam nih?? FZ-S...

Konsep R15 macam nih

Konsep naked SZ-R

Tiru Vixion Indon??

Tapi buat masa nih...motor aku masih macam nih lagi la...
hahahaha
~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998