Header Ads

Edisi FZ aku...konsep apa agaknya nak bikin

Kalau lah kat Malaysia boleh ride macam nih dengan anak tentu best kan... tapi dalam mimpi lah yang mampu ride kecuali kalau naik pocket bike anak-beranak kat track kan.

Tak pa wat selingan ja gambar tuh... berbalik kepada topik asal ok!!

Sekarang nih tengah tercari-cari apa konsep yang aku nak buat untuk motor FZ aku nih

Konsep naked macam nih?? FZ-S...

Konsep R15 macam nih

Konsep naked SZ-R

Tiru Vixion Indon??

Tapi buat masa nih...motor aku masih macam nih lagi la...
hahahaha
~mRuSeZ~

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.