Bila MEM dah tengok FZ modified dan teruja...

by - Tuesday, March 05, 2013

Semalam aku pi dinner kat Kapitan Bandar Perda bersama dengan MEM dan kebetulan ada dua biji motor Yamaha FZ yang dah di make-up bagi hensem.


Dan kalau mengikut FB Pages motro tersebut adalah milik Incik Ahmad Tebu dengan sebijik lagi FZ yang tidak aku kenali tuan punya nya.

Selepas makan, MEM bergerak slow jerk pi ushar moto tuh, sambil tersengih-sengih, masuk dalam kereta ja..."LAWA la dia buat macam tuh", kata MEM.
Apa lagi aku, aku kata satgi balik kita tengok kat FB.

So sampai umah, aku amik laptop bukan FB tunjuk la motor Incik Ahmad Tebu yang dia tengok tadi kat Perda then aku bukak lagi dua tiga FB pages antaranya Taj Motorsport, My Fz150i Shop dan dua tiga owner lain punya gambar dari dalam FB tuh.

"Ermmmmm, lawa,cantik la depa buat macam nih, tak macam FZ pun dah",kata MEM lagi..
Sesambil tuh aku tunjuk la a few part yang ada diiklankan kat dalam FB, antaranya condom tank,half fairing,cover set dan a few things lagi.

Sambil dalam hati dok tunggu la bila soalan cepumas nak dikeluarkan.

Lepas puas belek-belek gambar, last sekali soalan yang dinanti-nantikan keluar...

"Berapa kos nak buat bagi jadi macam ni?" ,tanya MEM

Hehehehe akhirnya dapat gak soalan tuh, so aku jawap la..."Nanti survey dulu"

Ermmmmmmmmm tengok gaya ada harapan nak mencantikkan lagi motor KAMI tuh
~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998