Biaq betul nih...BIKEZON88 - ALPINESTARS + ICON = RM180

by - Thursday, March 07, 2013



Tadi aku browse mudah.my, saja nak cuci mata tengok kut-kut lah ada yang murah,berkualiti dan mampu dimiliki.
Dalam dok terjah tuh aku jumpa pro niaga nih
Dia jual accessories untuk kereta dan motor. Bukan nak rekomen ke apa ka saja je,then aku tengok dia ada bagi email kat situ tengok lah kat info dia kat atas tuh...(cari sampai jumpa!!)

Bikezon88.com rupanya ada website jugak, jadi aku pun terjah lagi kat website dia.


Pergh terkedu sat tengok..bukan pasal website dia cantik menarik tertarik...tapi pasal iklan dia yang macam nih...


 Alpinestars jacket cuma RM100??

ICON jacket cuma RM80.00

Serius aku tak dapat mempercayainya lagi...walaupun shopping cart dia berfungsi dengan baik bila aku "ADD TO CART" tapi keraguan masih menebal...

Jadi aku antaq email seperti yang dia bagi kat atas tuh untuk kesahihan..guna sms/watapps takut terdelete bukti dia reply...

So aku harap lah kalau admin dia reply pertanyaan aku...

Nanti aku update balik

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998