Header Ads

Barang untuk FZ direct dari Indon??

Terjumpa satu site nih, www.v-ixion.com yang berpusat kat Jakarta Indonesia. Semua barangan Vixion ada dijual online kat sini.

Aku tengah berkira-kira nak order direct terus dari depa nih, tapi macam biasalah kemusykilan tetap ada.
Transaksi online jauh pulak tuh, macam-macam boleh jadi. Bukan aku kata web tuh penipu,cuma kena berhati-hati ja.
Kalau tengok rega yang dia iklankan convert balik to RM rasanya berbaloi la jugak kalau nak beli...
Tapi apa pun kena tanya kepada yang otai,atau pun yang lebih arif dulu supaya tidak menggigit jari dikemudian hari kan..kan..kan
~mRuSeZ~

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.