WAHAI ENCIK ASRIZAl...#3

by - Wednesday, February 06, 2013


Kita jumpa lagi tentang Encik Asrizal nih.Kalau yang tak tau kenapa entri aku cuma pasal Encik Asrizal boleh lah terjah kat SINI dan SINI.

Ramai jugak yang dok tanya aku pasal apa aku dok buat entri macam nih,mamat nih bukannya glamer sangat macam artis pun.

Untuk pengetahuan entri aku pasal mamat nih memang kalau hang pa nak kata pasal personal isu aku memang setuju.

Untuk makluman lah, dia dah block aku kat facebook, jadi nak tak nak terpaksalah aku kembangkan ke blog, lagi ramai orang yang baca dan boleh tau sebabnya aku boleh ping entri aku ikut suka aku...hahahaha

Cukup dulu, hari nih kita berkenalan pulak dengan pemaisuri hati yang terbaru Encik Asrizal ni. Dipahamkan depa nih baru saja bernikah ye lah when duda meet janda...jodoh lah kut.Dipahamkan juga nikah ala-lala koboi ja nak cepat atau dah tak tahan lah kut. Family sendiri pun tak dijemput denganq khabarnya

Nama facebook pemaisuri dia nih LYNA MITSUBISHI, rasanya depa kerja sekali lah kut.

Pasal print screen yang sempat aku capture tertera yang depa IN RELATIONS dan kerja dengan MITSUBISHI MOTORS.

Si Lyna nih sempat la jadi pencacai kepada si bacul ASRIZAL nih untuk menjawap beberapa PM yang aku hantaq kat facebook.

So la nih dia pun dah block aku, dan secara tak langsung dia pun termasuk la dalam ini cerita.

Mungkin akan ada lagi dua tiga entri kut lagi pasal depa nih (itu pun kalau dia depa settle lah seperti yang dijanjikan)

Kita jumpa pulak lah dalam edisi ke 4 nanti dalam sehari dua lagi...



~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998