WAHAI ENCIK ASRIZAL... #4

by - Saturday, February 09, 2013

 Jumpa lagi kita dengan ENCIK ASRIZAL, mengikut perjanjian asal lah kan dateline yang diberi kepada ENCIK ASRIZAL ialah pada 28 Januari 2013. Tapi memandangkan ENCIK ASRIZAL menghantar wakilnya iaitu TUAN PUTERI LYNA MITSUBISHI mengatakan yang kompeni yang ENCIK ASRIZAL kerja cuma bayar gaji pada 07 Februari jadi tak pa lah aku terima lah penangguhan tuh.
Tapi hari nih dah masuk ke 09 Februari 2013, masih lagi senyap sunyi saja dari ENCIK ASRIZAL!!
OOOOOOOO aku terlupa depa laki bini dah block aku kat Facebook,jadi macam mana aku nak tengok kat wall depa kalau pun depa dah post buktinyakan...
Tak pa akan aku usahakan untuk mendapatkan jawapan dari orang terdekat.


 Wooooi pasal apa bagi blur background tuh??? Bukan apa aku tak mau melibatkan orang yang tak sepatutnya terlibat dalam masalah nih. Nanti dia mungkin termalu pulak...tak pa aku simpan je dulu pasal apa dia nanti malu.
Agak-agak lah ENCIK ASRIZAL kalau ada lagi pendedahan yang dibuat, ENCIK ASRIZAL boleh lagi tak duduk kat opis yang macam nih???

Cukup dulu lah tak nak spoil mood pengantin baru yang maybe nak pi bercuti makan angin pi honeymoon lah kut time cuti perayaan macam nih...
SELAMAT TAHUN BARU GONG XI FA CAI BUAT PENGANTIN BARU ENCIK ASRIZAL DAN LYNA MITSUBISHI...
p/s: untung ENCIK ASRIZAL beli satu percuma 3 free gift kan..

SEBELUMNYA KLIK LINK KAT BAWAH:
WAHAI ENCIK ASRIZAL #1
WAHAI ENCIK ASRIZAL #2
WAHAI ENCIK ASRIZAL #3
WAHAI ENCIK ASRIZAL...usik-usik saja
WAHAI ENCIK ASRIZAL #4 <- entri="" lah="" nih="" p="">

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998