WAHAI ENCIK ASRIZAL.. #2

by - Monday, February 04, 2013

Jumpa lagi kita dengan Encik Asrizal kalau dalam #1di SINI merupakan episod ala-ala pengenalan dengan serba sedikit biodata yang aku bagi, kali ni lebih kepada isu personal sikit.
Memang agak lama aku tak jumpa Encik Asrizal nih, selepas dia berkelana ke merata tempat mungkin untuk mencari rezeki menyara keluarga.
Last yang aku tau dia berada dirumah bekas mertua di Meru Ipoh, then aku totally lost contact dengan Encik Asrizal nih.
Memang bagus betul zaman sekarang nih bila ada internet ada facebook, kita mampu mencari apa dan siapa saja kalau kena gaya dan caranya.

Melalui facebook jugak aku dapat cari balik Encik Asrizal nih, sempat lah ber "PM' dua tiga kali,kemudiannya dia senyap dan terus block aku dari friends list dia...

Dah orang tak sudi nak PM nak kawan dah dia block so terpaksa la aku lakukan usaha tersendiri.
Tengok gambar yang aku dapat dari FB dia sebelum dia block aku, tersenyum riangkan, Ynag kat atas tuh segak bergaya.

Hasil usaha aku juga aku dapat tau kat mana dia berada sekarang dimana dibekerja sekarang
Apa susah tak perlu jejak kasih kat TV3, cuma guna google dan guna otak.
 Dah dia pakai baju Mitsubishi dan tentu dia tak kerja dengan Subaru,Ferrari mahupun Proton kan.
Bila ada internet ada search engine kita carilah authorised dealer Mitsubishi yang ada kat Malaysia, pastinya berbekalkan lokasi terbaru Encik Asrizal nih aku pasti dia bekerja di syarikat tersebut...
Nak tahu dimana Encik Asrizal berada dan dimana dia bekerja....
Kita jumpa lagi dalam Wahai Encik Asrizal... #3


~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998