Kan dah kata,pasti ada jugak yang...

by - Friday, February 15, 2013


Kan aku dah kata, penguatkuasa sibuk gila semalam kan, walaupun depa tau HARAM sambut Hari Kekasih aka Valentine nih tapi nak buat macamana...depa takut tak moden bila tak sambut.

Cuba selak paper hari nih dari sekecik-kecik budak sampai yang berpangkat Datuk, dari anak "dara" ,janda, malah yang sedang sarat mengandung pun sama sibuk nak celebrate....

Di Johor ibu tunggal sanggup tinggal anak semata-mata nak bersama kekasihnya dihotel. Baca kat SINI kat Penang pulak ibu tunggal kena cekup kat service apartment (Stallion lah tuh) kat SINI.

Yang bestnya kat Terengganu dengan tiga waran tangkap telah dikeluarkan, pun tak serik lagi padahnya kena cekup lagi sekali, baca kat SINI

Kat KL yang bergelar DATUK pun kena cekup dengan janda. Ala lal la la tok..tak kan hotel budget je yang mampu kut? Terjah SINI

Tapi yang tak boleh pi tuh bila seorang wanita yang sarat mengandung 8 bulan pun kena  cekup khalwat gak.
Yang kompius skit tuh, yang dalam perut memboyot tu milik siapa lak??
~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998