Hari ini 23 Feb...lagi 5 hari

by - Saturday, February 23, 2013

Selepas berbulan survey keluar masuk forum,jelajah semua facebook group,blog walking terjah entri orang maka dengan rasminya aku amik Yamaha FZ150i seperti yang diluahkan di SINI .

Member tanya pasal apa aku amik jugak FZ nih...jawapannya mudah sangat, hasil tinjauan yang dibuat boleh dikatakan tidak ada sebarang komen yang memudaratkan pasal motor nih.

Yang banyak dipost dan yang dibaca semua pasal nak upgrade nak modified bagi jadi macam R15 macam Vixion,nak pakai coverset R1,R6 dan bermacam lagi.

Tapi yang kata motor nih teruk,hampesh atau rugi kalau beli boleh dikatakan tak dak langsung. kecuali satu
pasal tayar OEM Yamaha, owner otai kata kalau ada RM lebih tukaq tayar standard tuh dulu pasal kualiti tak menjaminkan masa depan.

Yup cuma yang tuh saja...yang lain semua kata berbaloi beli dan guna...

Jadi secara tak sabarnya aku terpaksa menanti lagi 5 hari lagi...

Kenapa teruja sangat???

Mana tak nya first time aku beli motor sepanjang hidup nih...kereta dah berkali-kali tukaq dari kecik ke besar ke kecik balik tapi motor....

Kali pertama beli....hahaha mesti lah seronok-ronok

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998