Patut la Santa Kelaus tak kunjung tiba

by - Wednesday, December 26, 2012

Malam kerismas semalam tunggu la jugak Santa Kelaus, kut-kut la dia nak turun ikut serombong dapoq rumah.
Gantung la stoking yang dua tiga hari tak basuh kat depan pintu, mana lah tau kut-kut la dia dengan wish hadiah tahun baru ni.
Tak dapat iPad dapat iPhone5 jadi lah sebusuk-busuk stoking yang digantung tuh dapat lah kut Samsung Galaxy Camera...
Tapi haramzzzz bangun pagi tengok habuk un tak dak...
Rupanya malam tuh Santa Kelaus tak berani nak mai area rumah aku,pasal dia ingat ada perang,mau taknya berdentum dentam macam ada perang saudara.
Kat kutub utara mana ada orang main mercun macam kat sini, maybe takut kenderaan yang dia naik kena bedilan mercun kut.
Tapi bukan itu saja sebabnya Santa Kelaus tak dapat hantaq hadiah...rupa-rupanya dia tidoq awal,amik ovetime public holiday ...sapu sampah la,,,

Santa Kelaus pun kena gak cari rezeki halal nak hidup kan...kalau tak macamana nak cari duit nak belii hadaih nak bagi kat orang....hahahaha

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998