Orang tarik kereta pun lebih berhemah dairi COURTS

by - Sunday, December 23, 2012


Ingat sesaja ka dia nak pakai nama COURTS tuh...kalau dalam bahasa Malaysia MAHKAMAH kan..

Kalau hang pa yaang tertarik dengan promosi yang diiklankan dan berminat untk mendapatkannya dari Courts, nasihat aku kepada hang pa semua pikir lah berjuta kali dulu!!
Ini berdasarkan pengalaman aku dan jugak kawan-kawan.
Memang tidak dinafikan cukup mudah untuk membeli barang di Court, walaupun dia kata TANPA PENJAMIN tapi tetap akan mintak jugak nombor rujukan yang sebenarnya akan diguna pakai sekiranya ada payment yang outstanding.
Depa akan call nombor rujukan tuh walaupun orang tuh tak memjadi penjamin...abis apa kejadah TANPA PENJAMIN nya.
Lagi satu kalau ada outstanding payment, siap lah hang pa
Tiap hari akan terima SMS seakan-akan ugutan TINDAKAN TEGAS DARI PEGAWAI KUTIPAN....macam hantaq kaki pukul cuma nak kutip outstanding payment.
Kalau penarik kereta nak tarik kereta pun, kalau melayu bagi jugak salam kalau bangsa lain pun cakap dengan elok jugak kata memebr aku la...
Tapi dengan COURTS selain dari promosi tanpa bayaran selama 90hari anda juga mendapat package interest beli satu bayar untuk 5 selain dari package makian dan ugutan setiap hari kalau terlewat atau ada outstanding ...
Tak percaya??? cuba google tengok ...
Kalau hangpa pi kat website dia mana ada section untuk email,Company besar macam nih pun tak dak Facebook ngan twitter...pasal apa?? pasl dok kena complaint lah...


~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998