McGyver pun menangis kalau di baca nih

by - Friday, December 21, 2012

Kalau tanya bebudak la nih terntu ramai yang tak tau sapa tuh McGyver, kalau ada yang cuba nak tau apa kata gugel lah sendiri. Tapi McGyver nih memang popular satu ketika didulu sewaktu TV3 mula-mula nak bertapak seangakatan dengan A-Team,Airwolf.
Tapi apa yang best pasal McGyver nih? Dia lah satu-satunya hero yang tidak menggunakan pistol untuk menumpaskan musuh.Apa yang dia perlukan cuma satu set pocket swiss knife yang mana sampai sekarang nih pisau tuh dikenali dengan nama pisau McGyver tak kira lah keluaran mana sekali pun.
Asal kan ianya multipurpose function knife maka dia dikira pisau McGyver la.
Kenapa McGyver nak menangis pulak??
Mau dia tak menangis, kat Malaysia cuma guna BENANG saja mampu bukak vending mesin top up,PEREMPUAN pulak tuh...lagi hebat dari McGyver nih kan...

Baca lah kat SINI
~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998