Kelantan bakal kuburkan MAT YO???

by - Thursday, November 15, 2012


6 million dollar man??? Kompem tak kemana la Mat Yo dan karier sebagai pemain bolasepak akan berkemain bolasepak dan MVP Malaysia akan berkubur cam tu saja..
Satu ketika dulu pernah gak terjadi pemain bertaraf bintang yang nak transfer pi main untuk team lain tapi persatuan ikat... tak mau lepas
Ye lah dah player tak minat nak main untuk team nak gak simpan lagi...
Last apa jadi, bookie jugak bayaq lebih.

~mRuSeZ~

You May Also Like

1 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998