Header Ads

Apa yang aku nak merepek nih

Public holiday...gagah gak nak mai kerja nih la padahnya
Apa yang aku nak buat,bukannya ada kerja pun..
Mai kerja semata-mata nak claim cuti dua hari ja pun..
Tapi nak buat camna dah tak dak kerja coz kerja aku semua tak penah nak pending pun
So hari nih eat blind salary dari pagi sampai ke petang..
So tunggu masa ja lah nak balik rumah

~mRuSeZ~

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.