Siapa kata Malaysia tak best

by - Saturday, October 20, 2012


Pasal apa tajuk aku macam tuh? Gambaq tuh dah terang-terang tunjuk depa yang tak senonoh tuh dapat coverage...

Entri sebelum nih pasal isu Jac yang dikatakan hina Islam,ok fine tuh pendapat aku ja.Tapi isu yang nih mana suara pak menteri,mana suara Perkasa?
 
Awat depa tak mau hentam plak kumpulan media the star yang amik depa yang rosak nih untuk merosakkan lagi minda anak-anak muda kita

Dah buat benda tak senonoh yang bukan saja tak dapat diterima semua orang tak kira bangsa dan agama, malah mak-bapak depa pun malu, tapi ada jugak RADIO yang sanggup nak menaikkan rating dengan buat interview dah tu nak siar pulak bagi rakyat malaysia semua dengaq benda tak senonoh yang depa nih buat??

Dr Rais Yatim senyap ja? Perkasa bisu kut? Pak menteri yang lain??

Cuba hang pa pi tengok kat SINI

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998