SAFEE SALI...MANA SATU YANG NAK PERCAYA NIH?

by - Friday, October 12, 2012

Dari semalam kecoh pasal ISL kena gantung dengan FIFA dan nasib Safee Sali secara tak langsung pun digantung lah kan.

Tapi yang aku musykil nih mana satu yang boleh nak dipercayai..

Kalau ikut kata pengurus peribadi Safee,dia masih boleh main untuk team harimau Malaya.

Kalau tak silap aku semalam dalam berita depa ada interview Coach Raja, dah terang-terang nampak yang dia kena buat planning baru untuk AFF nih.

Dan kalau tak silap jugak ikut kata setiausaha FAM, Safee jugak turut digantung sekali berssama dengan pasukan Pelita Jaya dan jugak ISL.

Dan adakah peluang Malaysia semakin cerah untuk pertahankan Piala AFF?

Team kita cuma Safee sorang ja kena gantung tapi Team Indon hampir satu team yang kena gantung tak boleh main kalau macam tuh kan..

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998