Pasai apa tukaq??

by - Thursday, October 04, 2012


Pasai apa tukaq nama blog? Pasal apa kata upgrade dan rebranding?

Actually saja nak asingkan personal blog, blog cari makan dengan blog kegemaran.

Teringin jugak nak tengok blog nih jadi macam blog Mazidul Akmal Sidek, visitor dia sehari tah berapa ribu orang bukan setakat melawat tapi juga membaca.


Dah dekat 10 juta visitor untuk blog dia, dah berapa banyak income yang dia mampu dapat dari cuma dengan blog saja.

Satu entri saja beratus komen, blog aku seratus entri pun belum tentu ada 1 komen.

Nak sampai ke tahap tuh memang payah, seriusly bagi aku la.

Selain dari sumber yang boleh dipercayai, hubungan yang rapat dengan pihak-pihak tertentu macam PDRM dan sebagainya itu yang memberikan kelainan dan kelebihan.

Dan mungkin pengalaman beliau sebagai wartawan, beliau mampu menceritakan kepada kita walaupun inya cuma selonggok sampah.

Bila agaknya aku boleh dapat idea macam dia...

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998