Namanya alat Kondom bergigi

by - Thursday, September 27, 2012

 Semasa sesaja google tadi, aku terbaca benda nih, nama dia The Rape-axe. So aku pun google lagi sikit cari apa kejadahnya benda nih.
So dari pemahaman aku la, alat ni dicipta untuk megelakkan diri dari dirogol. DIROGOL?? Jadi satu tanda tanya la pulak kan.Kalau dan kondom, rogol tak musykil ka
Google lagi sikit then baru aku faham. Alat ini diletakkan didalam anu perempuan kira macam tampon (kalau tak tau tanya cikgu sains), so bila orang nak merogol dia masukkan zakar secara tak langsung akan masuk kedalam kondom nih...
YANG AKU MUSYKIL TUH BILA DAH MASUK TUH KIRA MEROGOL GAK LA KAN...

 Menang secara tak langsung orang wanita tuh dah jadi mangsa rogol!! Inilah baru ada kegunaan alat nih.
Kondom nih akan memerangkap zakar perogol tuh tadi. Kalau mengikut apa yang aku baca lah nak tau camna dia punya tahap kesakitan, cuba tarik zip bagi sangkut tau la macamana dia punya sakit...
Kondom akan kekal melekat pada zakar penyerang ketika dia menarik zakarnya daripada faraj dan hanya boleh dibuang melalui pembedahan polis. Jadi nih kira boleh membantu dalam mengenalpasti penyerang dan bukti pendakwaan ke atas perogol.

Bagaimanapun rasanya kondom nih cuma sesuai kepada mereka yang pernah atau telah berkahwin..kalau anak dara...hang pa faham-faham ja lah tak kan nak robek dara sendiri kut semata-mata nak guna kondom nih kan..

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998