Love Joule Bar dah bukak kat Jepun

by - Wednesday, September 26, 2012

Erk... apa kejadahnya tuh dan apa kena mengena dengan kita kan
Love Joule Bar nih merupakan Bar ONANI untuk orang perempuan dan dah dibuka di Jepun.
Memandangkan kita masih lagi PANDANG KE TIMUR jadi secara tak langsung ken la jenguk jugak kan, tak banyak sikit pun kena la amik tau 
LOVE Joule, sebuah bar yang dibuka di Shibuya Tokyo pada Julai lalu, berharap untuk menjadi simbol kepada trend onani dengan menyediakan  persekitaran di mana wanita dan pasangan  mereka boleh berasa selesa bercakap tentang apa yang mampu merangsangkan merek
 Walaupun melancap bukan sesuatu yang memalukan tetapi ianya masih boleh menjadi satu perkara yang sensitif bagi ramai wanita. Walau bagaimanapun, di Jepun, persepsi ke arah wanita onani telah banyak berubah sejak beberapa tahun lalu bila meningkatnya bilangan wanita mula berasa selesa untuk bercakap tentang onani secara terbuka
 "Secara tradisinya, apabila seorang pesakit wanita datang ke hospital dengan masalah seperti mempunyai mainan seks tersekat, kakitangan hospital akan melihat mereka dengan pandangan yang pelik," Dr Ikuko Ikeshita dari  Klinik Ikeshita Ladies 'memberitahu majalah web ZakZak Jepun.
 "Sekarang orang ramai menyedari bahawa ia hanya sesuatu yang berlaku."

Dr Ikeshita berkata bahawa sejak beberapa tahun kebelakangan ini, terdapat gerakan untuk menjauh pendapat yang stigma berkisar onani wanita di Jepun, ini menunjuk kepada peningkatan dalam laman web yang membincangkan seksualiti wanita dan kedai-kedai yang menjual barangan seks wanita.

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998