Jom kita buat duit plak...

by - Monday, September 10, 2012

 Tak salah kalau mencuba, perniagaan apa yang tak dak risiko, Kalau takut dilambung ombak jangan berumah ditepi pantai... pergh ayat nak mengayat.

Berdasarkan apa yang diperkatakan benda ini mampu menjanakan pendapatan.
Sambil online kat facebook, blog, twitter dan tah apa-apa lagi medium social yang ada, apa kata kita menyelam sambil minum sikit cukup tak perlu banyak.
Invest dulu macam aku RM20 ja... APA RM20 JA!? Rokok dua kotak tuh...
Tapi kalau 2 kotak rokok mampu bagi pulangan dah tentu aku kaya raya dah...
Memang kalo pi kat link yang dia bagi TERTERA TAK PERLU BUAT PROMOSI!!
Ermmmmmmm tapi camna nak buat duit kalau tak berusaha...kena la berusaha sikit kalau nak lebih..
So nak promote bebanyak pun tak boleh apa kata hangpa semua klik ja kat gambaq tuh tak pun klik ja kat SINI
~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998