Dalam movie sentiasa berlaku...tapi mampukah dalam realiti

by - Wednesday, September 05, 2012

Dalam movie selalu kita tengok, sama ada watak baik tau jahat bila nak bukak pintu yang berkunci depa guna card.Betul ka boleh bukak pintu guna card? Yang pastinya boleh sebab aku dah cuba guna card nih.Dan kalau ada yang nak cuba tuh boleh tapi jangan la pi guna credit card atau pun debit card.Cari lah yang yang tak guna tapi berguna untuk bukak pintu yang berkunci tuh. Cuba try test step nih

Choose your largest, most easily flexible credit card
 Slide the card into the vertical crack between the door and the frame (Where the lock is). Insert the card as far as it will go at the perpendicular angle with the door.
 Tilt the card so the side that’s closest to you is almost or is touching the door knob. Push it until you feel it slide in more.
 Bend the card the opposite way, forcing the lock to go back. Quickly open the door. It is a good idea to lean against the door while doing this, which will help it to pop open. 

p/s: jangan guna plak untuk buka pintu rumah orang
~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998