CPM.biz kencing jugak...

by - Thursday, September 06, 2012

 
Serius kalau join CPM.biz nih income cepat jerk generate.Tiap hari tengok earning mesti ada, dah tu pulak bayaq dalam USD minimum payout 5USD.Cuma tempek html scripts ja kat blog dapat duit.
Ada yang yang join CPM.biz nih? Yang dah dapat income dah dapat payment?
Hahaha jangan harap la nak dapatkan payment tuh. Kat atas tuh aku punya statement request payment haramz jadah tak dapat pun.
 Hantaq email berkali-kali cuma sekali ja depa balas. Jadi memandangkan depa bukan ada kat Malaysia so better tak payah join sebab nak complaint pun kat sapa...
Jadi kalau betul ada yang masih dapat payment dengan CPM.biz nih meh bagi tau meh sharing dengan semua.
Nak tau jugak kat mana yang beza samapi aku tak dapat payment lagi

~mRuSeZ~

You May Also Like

1 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998