Bajet 2013

by - Saturday, September 29, 2012

Petang semalam PM dah present bajet untuja 2013. In term of benefit orang gomen tentu senyum sampai ke telinga dengan bonus 1 setengah bulan,rm100 sorang untuk anak-anak yang sekolah,BR1M 2.0 rm500 atau rm250 dan ada beberapa lagi habuan lain. Jadi cuba la kira berapa yang depa akan dapat, yang keja swasta dapat tengok dengan dengaq ja lah.
Apa pun rokok tak disebut tak diusik pun bermakna harga rokok tak kan naik. Mungkin PM faham,kalau cukai naik.harga rokok naik maka golongan tegar macam aku ni tak kan berenti merokok pun. Paling tidak cuma berenti beli rokok bercukai dan tukaq kepada rokok tak bercukai. Dah tentu kerajaan akan rugi, kalo rugi camna nak bagi BR1M lagi nanti dimasa akan datan

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998