Aku kompius betul la

by - Monday, September 24, 2012

Kat China kalau buat event mesti kena buat macam ni. Buat autoshow tunjuk nenen Nih buat Real Estate Show pun tunjuk nenen jugak.

Sama ada memang tak kan ada orang yang pi tengok kut kalau semata-mata tengok hartanah yang nak dijual tanpa ada yang tunjuk nenen nih kut...




Agak-agaknya kat Malaysia akan ada tak yang macam nih...hahaha
~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998