UPTOWN Bayan Baru telah dibuka

by - Monday, August 13, 2012

Ingat lagi Uptown yang tergendala yang sepatutnya dibuka pada bulan Julai hari tuh. La nih dah buka dan dah mula berniaga mulai awal bulan Ogos hari tuh. Untuk orang-orang luar dari Penang yang mungkin balik beraya nak cari Uptown Bayan Baru nih
Lokasi dibersebelahan dengan Hotel Seri Malaysia Bayan Baru dan antara mercu tanda atau landmark untuk tanya orang ke lokasi Uptown terbaru nih ialah Masjid Bayan Baru, Sunshine Square, D Piazza... (awat hang pa ingat orang Penang semua tau ka)
Tapi nak kata ada yang menarik sangat tuh tak dak la...sebab semua yang dijual kat sini tetap ada dijual kat tempat lain...kalau nak grand baik pi nite market kat Batu Feringghi lagi "MACAM-MACAM ADA"
Cuma yang tak best kat sini kalau hujan kompem lecak punya...
Tapi apa pun support orang Malaysia berniaga ( walaupun kebanyakkan nya barang import dari seberang)



~mRuSeZ~

You May Also Like

1 BeLoQeR

  1. Landmark la bro bukan benchmark hehehe...apa pun mmg meriah bro!!

    ReplyDelete

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998