Inilah puncanya RAMAI YANG BUKAK POSA tengah JAMBATAN SEMALAM!!

by - Friday, August 17, 2012

Semalam 16/08/2012 Hari Khamis, ramai yang terpaksa buka posa tengah jambatan telan ayaq lior pasal stuck dengan kesesakan kat Jambatan Pulau Pinang, bukan pasal ada tarian bogel, bukan jugak pasal dinosour jauh sekali superhero nak tunggukat tengah tuh..

Tapi pasal satu majlis berbukak puasa yang diadakan disusur keluar dari Jambatan ke Tanah Besar... alah kat area bas kilang selalu dok port tuh..

Tak sure pulak majlis untuk sapa tapi rasanya untuk anggota PDRM yang bakal bertugas semasa musim perayaan nih kut pasal yang ramai pun depa saja kat situ...Para pemandu Malaysia dah tentu la memandu dengan penuh berhemah bila tengok Polis ramai bukan takat anggota Polis tapi kenderaan Polis pun sama


Serius beb gambar yang reporter nih amik  sebelum time bukak posa lagi tau!!! ada 3 reporter 2 lelaki sorang pompuan yang suruh abang-abang Polis nih buat action macam tuh!!! Camna aku boleh tau??? PASAL AKU PUN STUCK JAMBATAN TIME TUH!!!

Dua-dua gambar disumberkan dari bernama

~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998