Awek baru aku... Noraini Osman #1

by - Wednesday, August 01, 2012

 Semalam aku dapat email dari sorang awek dari UK yang nak mai melawat Malaysia,tengah cari kawan atau pun contact kat sini. Atas dasar sifat berbudi bahasa dan prihatin rakyat Malaysia, aku pun layan la....
Hari ni dapat reply dari dia lagi...siap bagi gambar lagi
Aku cuma balas balik la email dia dengan ayat yang jiwang tahap dewata raya...sama ada dia nih bodoh atau bengap aku tak tau la kita tunggu plak reply dia nanti
Tapi memang best jugak layan...sapa nak bagi parcel dengan duit kan!!
Boleh buat modal raya...hehehe


~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998