Alahai BM Tomyam

by - Wednesday, August 29, 2012

Semalam pi makan kat kedai Tomyam yang glamer,nak kata sedap tak berani sebab kena ikut selera masing-masing la. Glamer sebabnya sentiasa ramai orang dah tuh ada 3 cawangan dekat-dekat pulak tuh.
Lepas order makan amik family set aku pun ushar-ushar la sekeliling kedai dan terpandang banner yang tergantung berdekatan dengan pintu dapur dan bersebelahan dengan kaunter cashier



 Satu yang menarik inisiatif untuk pelanggan sekiranya tidak berpuas hati... sorry gambaq tak berapa clear
maklum lah guna hanpon murah walaupun dua keping aku berjaya snap

Apa yang tertera pada banner tuh macam nih
PELANGGAN YANG DIHORMATI
JIKA ANDA TIDAK BERPUAS HATI
DENGAN SERVICE STAFF 
BM TOMYAM
TOLONG BAGI NOTE NAMA STAFF
SILA SMS
012-4432669
KAMI MENGHARGAI ANDA
TERIMA KASIH
 Cuma masalahnya di sini, staff depa mana pakai name tag mana pakai badge!!! Dah tu tak kan SMS macam mana kalau nak complaint
~mRuSeZ~

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998