Search kat Google...pun ada certified course

by - Friday, July 06, 2012

Selama ni nak cari apa yang tak jumpa,tanya sesiapa pun jawapan senang je
alah..search kat google ja, segala macam boleh jumpa
 Nak apa semua mesti depa kata.. hang google ja
Taip ja keyword apa yang hang nak cari, macam-macam yang hang dapat
kadang benda yang tak mau cari pun hang dapat kalau hang mau
Betul itulah jawapan PASTI!!
Tapi sebenarnya banyak lagi kegunaan ggole nih tidak kita teroka, yang pasti ramai diantara kita cuma menggunakan carian keyword untuk suruh cik google kita buat kerja.
Kita tidak mengerjakan dia sepenuhnya

Yang pasti jarang kita buat
Macam ni...macam kamus pun boleh
Conversion unit meter,cm,kaki,tangan semua cuma guna search bar ja
Buat direct conversion dari search bar tuh,aku pun tak pernah terpikir
pun boleh buat macam ni, selalunya letak tukaran matawang asing BNM ja 

KINI PELUANG UNTUK MENGERJAKAN
CIK GOOGLE ...
Buat carian di internet pun ada course tahu,
Siap bersijil lagi.
teringat macam iklan kat tv plak
"macam-macam kita boleh buat...janji kita bersatu"

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998