Kembar yang dilahirkan di dua negara

by - Wednesday, July 11, 2012

Selalunya pasangan kembar yang aku
tahu la cuma beza dalam beberapa minit tempoh kelahiran
diantara satu sama lain.
Bukan tak dak tapi tak ramai kan.
Dulu masa sekolah rendah aku ingat ada kawan tuh adik beradik dikatakan kembaq
yang abang lahir bulan satu yang adik perempuan lahir bulan 12
Masa tuh cuma paham depa tuh kembaq ja la,mana nak paham lagi proses "pembuatan"
Bila dah cerdik pandai baru la paham proses "pembuatan" tuh
hehehe subur dan tak sabaq la kut dulu-dulu
Kembar yang dilahirkan didua negara??
Biar betul,yang beza berjam pun dah kira mustahil inikan pulak dua negara
mana boleh nak travel kalau dah beranak kan..
Tapi itu lah yang terjadi kat 
pasangan kembar nih 


Si abang dilahirkan diruang tamu rumah di England manakala si adik dilahirkan disebuah hospital diScotland
Memula musykil gak la tapi lepas google skit baru aku paham
depa duk area sempadan England/Scotland,
dan hospital terdekat ialah kat Scotland
Jadi tak perlulah heran bin ajaib sangat..

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998