F360 Moderna dan Porsche dibuat teksi???

by - Saturday, July 14, 2012

Kalau disini kita cuma mampu meleleh ayaq lioq je
Tengok kereta jenis F360 atau Boxster menderu laju
Mata cuma mampu melirik ushar je,nak renung lama-lama 
Malu plak kat orang.
Yang teringin nak memandu janga cerita lah berapa ramai
Ada tuh dapat duduk depan.sisi atau belakang
Pakat-pakat la duk suruh orang amik gambar sambil bergaya akan dengan 
Kereta mewah milik orang.
yang bernasib baik mungkin la dapat merasa duduk dalam itu pun kat showroom
atau pun auto show mahupun auto fair
kalau jenis yang mampu tuh kita tak payah la nak story
dah depa mampu...maklum lah roadtax untuk setahun saja 
kadang tuh boleh  buat sebijik home stay kat kampung.
TAPI
kat Indon kereta model nih
dah dijadikan teksi
YA TEKSI!!
 So agak-agak bila lah pulak 
kat Malaysia nak ada teksi yang macam ni
dah tak mampu beli
sekurang-kurangnya
dapat gak la merasa sekali dalam seumur hidup kan




Berikut rute Taksi Ferarri Jakarta:

    Shift 1: 11.00 – 14.30 WIB

    Taksi 1

    -Wisma Nusantara

    -Mega Kuningan

    Taksi 2

    - Pasar Festival dan Setiabudi One Kuningan (Area)

    - Mall Ambasador

     Shift 2: 15.00 – 19.00 WIB

    Taksi 1

    - Plaza Semanggi

    - ANTV (Epicentrum Area)

    Taksi 2

    - Ex Plaza

    - Grand Indonesia

You May Also Like

1 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998