Header Ads

Cafe kat E-Gate ada menu special??

Yang ini ada screen capture dari Sinar Online,walau pun dikaburkan nama cafe tersebut tapi lokasi cafe ada diberitahu dalam berita tersebut.

Dan kalau kita google, kita akan dapat seperti screen capture dibawah
Dan yang ini pula perbandingan diantara dua gambar tersebut
Jadi agak-agak kita lah berapa ramai yang dah "terkena" kalau perkara seumpama ini berlaku?
Kalau setakat nak buka puasa, kat Tesco tuh pun ada food court, ada Pelita nasi kandar kan...
Mungkin nak jaga "standar" kut, awekz tu hampir terkena.
Depa patut bersyukurlah pasal pelayan tuh sanggup bagi tau...kalo tidak.....



~mRuSeZ~

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.